top of page

 // Collectief 

leidt tot kruisbestuiving van ideeën & inzichten

Als je het ons vraagt is een collectief een dynamische en ondersteunende werkvorm en omgeving die de creatieve, professionele en persoonlijke ontwikkeling van de individuele leden kan versterken en versnellen. 

DOK LABS. wil ruimte bieden aan het ontwikkelen van Art Based Research en Research Based Art. Zo willen we een essentiële bijdrage leveren aan de professionalisering en verrijking van de beroepspraktijk van makers/kunstenaars.

 

We hebben een klein kernteam. Vanuit die basis betrekken we multidisciplinaire en inclusieve werkgroepen van creatieve makers en denkers bij verschillende onderzoeksactiviteiten en verdiepingstrajecten.

Naast het kernteam leveren partners uit verschillende vakgebieden en achtergronden bijdragen aan de visie en implementatie van DOK LABS. In ons netwerk vind je o.a. kunstenaars, sociologen, documentairemakers, cultureel antropologen, ecologen, architecten, schrijvers en theatermakers. Zo zijn we in staat om van elkaar te leren en per project een inclusief team samen te stellen.

Kom op de koffie!

Dan vertellen we je meer over onze kruisbestuiving en zo. Liever thee? Regelen we! Stuur een berichtje.

bottom of page