top of page

 // OPEN CALL 

voor deelname Art Based Research (ABR) Leernetwerk

Ben jij maker/kunstenaar en geïnteresseerd in verkennen van nieuwe mogelijkheden om kunst en wetenschap te integreren? Ben je nieuwsgierig? Heb je behoefte aan samenwerking en wil je een breder perspectief op de wereld krijgen? Dan nodigen wij jou uit om deel te nemen aan DOK LABS: Art Based Research (ABR) Leernetwerk!

and then you can sign up for your first DOK LABS. procedure. You develop in the form that suits you: individually or in a group. You choose. 

Onderzoeker?

Ben je geen kunstenaar, maar onderzoeker op een ander terrein én vind je dit een interessante mogelijkheid om te verkennen hoe je jouw werkveld kunt samenbrengen met onderzoek door kunstenaars? Laat het weten, we komen graag met je in contact!

Ben je geen van bovenstaande, maar voel je wel 'hier moet ik iets mee'. Neem contact op. Ook voor die allereerste, intuïtieve of niet goed te onderbouwen prikkel staan we open!

Uitbreiding programma

Op dit moment kun je begeleid worden in jouw artistieke onderzoek, feedback ontvangen en deelnemen aan intervisie in onze eerste LABS. Stap-voor-stap zullen we dit uitbreiden. We kijken ernaar uit om samen met ons netwerk lezingen, onderzoeksresidenties en projecten te programmeren.

 

De komende tijd wordt ons netwerk stapsgewijs uitgebreid met makers en onderzoekers om meer perspectieven, kennis en ervaring te krijgen. Dat stimuleert de ontwikkeling van nieuwe projecten en bied jou én ons als jonge óf gevestigde kunstenaar/creatieve makers een kans om verder te ontwikkelen en actief te zijn buiten ons eigen atelier/werkplaats. 

Wil je bijdragen aan ons programma? Laat je horen! 

bottom of page