top of page

ANNULERINGS-
BELEID

DOORGANG

DOK LABS. beslist ongeveer twee (2) weken voor de start van een groepstraject of het door kan gaan.

 

INDIVIDUEEL TRAJECT

Heb je je ingeschreven voor een individueel traject? Hiervoor geldt dat je een afspraak uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos kunt afzeggen. Bij niet tijdige afzegging wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

 

GROEPSTRAJECT

Heb je je ingeschreven voor een groepstraject en wil je annuleren, dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

 

Je kunt alleen schriftelijk annuleren, onder schriftelijk verstaan wij ook e-mail. Je hebt bij een digitale aanmelding een wettelijke bedenktijd van veertien (14) dagen waarbinnen je kosteloos kunt annuleren. Indien de startdatum van het traject binnen de bedenktijd van 14 dagen valt, geldt dat de bedenktijd voor kosteloos annuleren vervalt op het moment dat het traject start en de aanmelder daadwerkelijk een deelnemer wordt.

Als de wettelijke bedenktijd is verlopen geldt dat je tot twee (2) weken voor de start van een traject kosteloos kunt annuleren;

Binnen twee (2) weken voor de start van een traject kun je niet meer annuleren. Je kunt jouw plaats wel overdragen aan een collega.

 

WIJZIGINGEN

DOK LABS. is gerechtigd zonder meer- of minderkosten een traject uit te stellen, de locatie te wijzigen, het programma online te verzorgen, af te gelasten of bijeenkomst-data te wijzigen, als er te weinig aanmeldingen zijn of wanneer bijzondere omstandigheden dat nodig maken. DOK LABS. is niet aansprakelijk voor de hieruit ten laste van de deelnemer en/of aanmelder eventueel voortvloeiende kosten en schade.

bottom of page